Café Oye

Jag har ju blivit med Barnklädesbutik nu när Elin & Mackan är på honeymoon i the Carribean. Vilket dels gör att jag har en fresh övernattningslägenhet á 54 kvm på Söder, plus att jag åker en sjukt massa tåg!! Men det går bra, jag är glad att kunna hjälpa till och så kan jag sitta här och läsa min kurslitteratur istället för att sitta hemma och somna en gång i kvarten!
Jag har även varit och kollat min syn eftersom det är lite suddigt på tavlan på föreläsningarna och yes box, 0,5 diddelipluppar fel hade jag, så snart är jag brillo! Mycket Nöjd!!  Så här har vi snyggingarna jag beställt från SpecSavers, 795 pix vart det så det känns bra!

Men vad jag egentligen skulle skriva om är Café Oye, världens bästa café, tillochmed bättre än Café Ké i Barcelonetan!! Dom har mitt favoritkaffe (nej jag menar inte latte utan Café Molinaris ekologiska espressobönor) Och en sjukt trevlig kille som äger/jobbar där! Jag åt världens godaste frukost med yogurth, hemgjord müsli och hallon i morse! Om nån nånsin är i närheten av Skånegatan/Katarina Bangata så är det inte bara Laban & Labolinabutiken ni skall besöka utan även Café Oye!!

26-112

Yes Box, här har ni det! Mitt alldeles egna rum, 13 snygga kvadrat! Jag tänkte att det kanske finns ett litet intresse för mig kvar, vilket blåser upp mitt ego lite så därför tänkte jag blogga en sväng.

Jag har varit duktig student idag och gick upp tidigt, var på seminarium 8.15 (älskar redan den där kvarten) och är nu hemma, med en stor kaffe bredvid mig och skall ta itu med Anthony Giddens, som skrivit en skön bok på ungefär 700 sidor. Men, såklart var jag tvungen att pilla lite med det här innan, samt bädda, vika och pilla lite i rummet. Jag har nästan gått och blivit ordningsam!

Nu skall jag läsa, sen skall jag träffa K. Svensson, vi bor ju då ungefär 350 m från varandra vilket känns väldigt bra, sen i morgon är det föreläsning på morgonen och sen bär det av till Stockholm för lite fix o trix. Bland annat en synundersökning. Yeho!



Chipp.

På RIKTIGT.

Okej, det här är kanske inte så stort för så många, men det är så pass stort för mig att jag tog upp den här bloggen som nästan hade blivit dammig av oanvändandet.

Jag är för tillfället i min svågers Laban & Labolina-butik på Skånegatan 70 (om nån vill hälsa på eller köpa ett spöke av nåt slag) och in kommer två damer. Den ena hälsar och jag tänker att det här är lite konstigt. Nej men Hej, Inger Sandberg! För er som inte har sån koll på Laban och Labolina så är det Inger & Lasse Sandberg som skapade dem 1965, och jag har läst (blivit läst för) Labanböcker när jag var liten och nu har min svåger ju då den här butiken så jag gillar Laban mycket. Men oj, det här va coolt. Labans Mamma.

Hon köpte en badleksak, ett spöke.

smiley faces on the writing wall

Sådär ja! Nu var det nytt år och grejer och satan i gatan va bra det börjat!! Efter en hundra år lång bilresa så kom vi fram till Åre och upptäckte att Anna och Klara bor i världens underbaraste hus!! Inget sunkigt personalboende här inte, ett nyrenoverat hus med vackra golv och vita väggar! Jag och K. Svensson sover  på en skön soffa och dom andra tre musketörerna sover på en jättemadrass!

Gårkvällen var helt toppen! Vi åt en jättegod middag här hemma och kastade oss sen in i en förbeställd taxi! Bygget kändes typ fullt när vi då kom klockan kvart över tio, men nej nej. Det blev fullare!!

Vi hade iallafall en grymt rolig kväll som dock slutade med en inte så shysst promenix hem med en liten shortcut, som jag valde, upp för en backe i ca 90 graders lutning med en halvmeter snö. Det gick sådär, med tanke på strumpbyxebeklädda ben och stövletter, men vi kom hem iallafall, åt lite pastapesto, körde lite inprolåtar och somnade som prinsesskorvar!

Idag har vi varit en sväng på byn, druckit kaffe och sladdat runt med bilen i backen upp till huset.v Lyckades komma upp två gånger, men mest så glider man ner och får ta sats och försöka igen. Men, men. Inget flams och trams utan seriöst bilkörande är det!!

Nu skall vi äta mat, kanske kommer det lite bilder snart, annars kommer dom när jag är hemma igen!

Kramar!

RSS 2.0